verkoop@mfk.nl

+31180599022

This post is also available in: Nederlands

CNC verspanen in de buurt van Rotterdam

Bij Machinefabriek Krimpen, in de omgeving Rotterdam, kunnen we CNC verspanen met diverse materialen. Hieronder vallen koper, messing, staal, aluminium, brons en kunststof.

Deskundig advies

Eigen productie

Vele soorten verspanen

Onder de vele soorten verspanen zijn er verticale verspanen, horizontale buiging en spiebaanverspaning. Naast het maken van onderdelen voor machines maakt Machinefabriek Krimpen nabij Rotterdam, ook complete machines. Als u een machine nodig heeft, moet u rekening houden met de verschillende soorten verspaningstechnieken die beschikbaar zijn. Wij zijn gespecialiseerd in een verscheidenheid aan componenten en bieden uitgebreide oplossingen. Hier zijn enkele van de meest populaire verspaningstechnieken die beschikbaar zijn. 

Er zijn twee hoofdsoorten verspanen: traditionele verspanen en hybride verspanen. Naast draaien en frezen kan verspanen ook spinnen en andere technieken omvatten. Door additieve en subtractieve processen te combineren, kan een machinist de hoeveelheid materiaal die voor een bepaald project wordt gebruikt, verminderen en tegelijkertijd de kwaliteit van het eindproduct verbeteren. Hoewel dit soort specialisatie meer investeringen vereist, zijn de voordelen legio. CNC-machinisten gebruiken draaibanken, freesbanken en slijpmachines om precisieonderdelen te maken. Het CAD-proces helpt hen het perfecte product te ontwerpen.

Er zijn twee basistypen verspaningsgereedschappen. Deze gereedschappen kunnen een verscheidenheid aan oppervlakken produceren en kunnen ook worden gebruikt voor complexe onderdelen. Onder hen zijn draaibanken en verticale assen. Deze machines worden vaak gebruikt voor het draaien, terwijl slijpgereedschappen een draaiend wiel gebruiken om materialen te snijden en gereedschap te slijpen. CNC-machinisten gebruiken hetzelfde gereedschap om een ​​afgewerkt werkstuk te maken. 

Stel uw vraag

Onze meerwaarde tonen wij graag

Met ons moderne machinepark maken we de onderdelen net zo goed als nieuw of zelfs beter dan nieuw.

CNC verspanen op basis van precisiewerk nabij Rotterdam

Wij vinden het zeer belangrijk om precisiewerk te leveren wanneer we CNC verspanen toepassen in de omgeving Rotterdam. Naast frezen en draaien omvat verspanen ook slijpgereedschappen. Een slijpgereedschap gebruikt een roterend wiel om lichte sneden te maken of gereedschap te slijpen. Afhankelijk van het gereedschap kan dit type verspanen een gladde afwerking op het werkstuk van de machinist creëren. Een slijper is het meest gebruikte hulpgereedschap bij het verspanen. Het kan worden gebruikt om de snijfuncties van andere machines te slijpen en kan worden gebruikt om het werkstuk te ontbramen.

Mogelijkheden CNC verspanen in de buurt van Rotterdam

Bij Machinefabriek Krimpen, in de omgeving Rotterdam, kunnen we CNC verspanen met diverse materialen. Hieronder vallen koper, messing, staal, aluminium, brons en kunststof. Heeft u nog vragen over uw mogelijkheden, de productieplanning of prijzen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 180 599022. U kunt hier ook terecht voor een offerte.

U kunt ons ook inschakelen voor conventioneel verspanen.

Breed machinepark

Met ons brede machinepark zijn wij in staat voor het snel fabriceren van enkel stuks of een kleine serie zodat stilstand tot een minimum beperkt blijft. De meeste hoogwaardige staalsoorten voor
aandrijfcomponenten hebben wij op voorraad.

Het aanleveren van tekeningen is niet noodzakelijk.

Wij kunnen van een bestaand (defect) onderdeel een 3D tekening maken en hiervan produceren.

Machinefabriek Krimpen beschikt over een CNC tandwielmeetmachine waarmee wij de gegevens van de vertanding kunnen achterhalen zodat u zeker weet dat u de juiste vertanding krijgt.