verkoop@mfk.nl

+31180599022

This post is also available in: Nederlands

Machinefabriek Rotterdam

Machinefabriek Krimpen is al ruim 75 jaar gespecialiseerd in de fabricage van aandrijfcomponenten. Wij maken aandrijfcomponenten voor grote verscheidenheid aan sectoren; bijvoorbeeld Scheepvaart, Offshore, Industrie, Kranen en mechanische productielijnen.

Deskundig advies

Eigen productie

Conventioneel en CNC bewerking nabij Rotterdam

Met een geavanceerd machinepark produceert Machinefabriek Krimpen in de regio Rotterdam machines voor verschillende industriële toepassingen. Wij maken vaak specifieke productietoestellen, machines of machine onderdelen voor alle mogelijke industrieën. 

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij eenvoudig en efficiënt bewerkingen realiseren. Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en hebben gedegen kennis van onze producten. Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit. Wij leveren verschillende aandrijfcomponenten en tandwielen al vele jaren aan diverse industrieën.

Stel uw vraag

Onze meerwaarde tonen wij graag

Met ons moderne machinepark maken we de onderdelen net zo goed als nieuw of zelfs beter dan nieuw.

Diensten Machinefabriek Krimpen nabij Rotterdam

Wij bieden vele diensten voor zowel een conventionele als een CNC bewerking in de gehele regio Rotterdam. Wij leveren altijd hoge kwaliteit en onze producten zijn langdurig bedrijfszeker. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende diensten:

Tot onze dagelijkse werkzaamheden valt ook het boren, slijpen, steken en brootsen van vele soorten materialen. Tevens zijn we gespecialiseerd in de vervaardiging van tandwielen en tandheugels.

Wij staan voor u klaar!

Bij Machinefabriek Krimpen staan wij altijd voor u klaar. Of u nu kleine of grote hoeveelheden wilt laten bewerken, wij nemen elke opdracht aan. Wilt u graag meer weten over CNC bewerking bij Machinefabriek Krimpen, nabij Rotterdam? Neem dan contact met ons op via +31 180 599022 voor meer informatie over de mogelijkheden.

U kunt ook bij ons terecht voor revisies en reparaties aan bestaande machineonderdelen.

Breed machinepark

Met ons brede machinepark zijn wij in staat voor het snel fabriceren van enkel stuks of een kleine serie zodat stilstand tot een minimum beperkt blijft. De meeste hoogwaardige staalsoorten voor
aandrijfcomponenten hebben wij op voorraad.

Het aanleveren van tekeningen is niet noodzakelijk.

Wij kunnen van een bestaand (defect) onderdeel een 3D tekening maken en hiervan produceren.

Machinefabriek Krimpen beschikt over een CNC tandwielmeetmachine waarmee wij de gegevens van de vertanding kunnen achterhalen zodat u zeker weet dat u de juiste vertanding krijgt.